Az egyszed3meeples allgamerű ügyességi játékaink mellett találhatunk komplexebb szabályrendszerrel működő játékokat kínálatunkban. Legyen az egy 1 órás Irány a Kincses Sziget vagy Sorban állás, esetleg egy gyorsan lejátszható Mistakos. Néha egyszerűbb megérteni a szabályokat egy videó segítségével, mint a leírás elolvasásával. A d3meeples csatorna pont ebben szeretne segíteni. Több Trefl társasjátékhoz is készült ilyen szabálymagyarázat, melyeket összegyűjtöttünk nektek egy csokorba. >> Ide kattintva elérhető.

 

newboardgames20Sok újdonsággal készülünk az őszre és ezek közül a társasjátékok sem maradhatnak ki. Szerintetek mit rejtenek magukban ezek a társasok? Csak egy kis részlet látható belőlük, de annyit már most elárulhatunk, hogy izgalmas és szórakoztató ügyességi játékokra lehet számítani.
Hamarosan jobban is megismerhetitek őket. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, kövessetek minket Facebookon és nem maradtok le semmiről!
 
 

0604 catalogue2020Fellapoztad már 2020-as Trefl játék katalógusunkat?

Számos társasjáték újdonsággal érkezünk az ősszel, és Vtech játékaink között is akad pár érdekes új darab. Hiszen elhoztuk az Activity kockát és a vagány szerelőknek való Első szerszámosládát. Társasjátékainkkal gyakorolható a célzás képessége, vagy más ügyességi feladatokban is próbára tehetik magukat a játékosok. De fedezd fel fa játékainkat, vagy éppen a Brick Trick építőjátékunk kiegészítő szettjeit is.    >>> Érdekel? Less bele Te is!

 

puzzles2020awKíváncsi vagy a legújabb puzzle kirakó újdonságainkra? Bemutatjuk a hamarosan elérhető őszi-téli puzzle kínálatunkat.

Hoztunk vagány járgányokat, panoráma puzzle-on mosolygó Disney hercegnőket, élénk színeket és még nagyobb választékot. Tekintsd meg a teljes listát a friss katalógusunkban.     >>> Lapozz bele!

 

maradjotthon  Amikor hirtelen otthon ragad az egész család, rájövünk, hogy nem is mindig olyan könnyű eltölteni a hirtelen kapott sok szabadidőt. Vagy ha otthon ragad az egész család, és nincs időt mindenkivel foglalkozni, mindenkinek lekötni a fölös energiáit, igen anyukák, most Rátok gondoltunk. De lehetsz akár egyedül is és már a teljes Netflix kínálatot kipipáltad. Nos ezekre a helyzetekre szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Játékok kicsiknek és nagyoknak, vagy ha egyedül vagy, de akkor is ha társaságban. A játék mindig tökéletes lehetőség az időtöltésre! >>> Érdekel