xmastop5A karácsonyi ajándékvásárlás mindig nehéz feladat. Ezért szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy a sok lehetőség közül sikerüljön kiválasztani a lehető legjobbat.

Társasjáték

Játsszunk együtt! Mi lehetne ennél jobb? Mikor a kicsik és nagyok egy asztal körül vagy a földön elfeküdve kényelmes párnák között vívják a csatát a társasjátékok harcmezején, vagy vicces kérdésekkel ismerik meg egymást jobban. Tréfás fazekak, ha vállalod az igazi íz-sokkot. EGO, ha egy igazi partijáték a cél 440 kérdéssel. Mistakos, ha inkább az ügyességet szeretnétek próbára tenni. De az Octopus party is vicces pillanatokat szerezhet a gumicsápokkal, melyek a legfontosabb elemei a játéknak. De a Frozen 2. szereplői is megelevenednek társasjátékainkban.

 

Puzzle kirakó

Szuper program a családnak vagy a baráti társaságoknak, csapatmunka a kirakásban, hiszen többen tudnak együtt dolgozni a kép kirakásán és a végeredményként egy szép fali kép is lehet a végeredményből. Már a legkisebbek számára is vannak puzzlekirakók, de a puzzle rajongók egészen a 6000 db-os verziókig válogathatnak a képek közül. Vagy próbát tehetnek a Crazy puzzle-lel is, ahol minden puzzle elem egyedi, nincs két egyforma darab, de egyenes szélű keret sem található benne.

Autók, autópályák

Óriás dömper és kukás autó, vagy magyarul beszélő kisautók a Toot-Toot termékcsaládból? Vagy esetleg egy giga pálya a legjobb? Nálunk mindegyikből lehet válogatni. Versenyzés, szállítás, tűzoltás… és még sok más kaland indul az autós játékok során. Igazi szerepjáték, melynek csak a fantázia szab határt. Az eszköz meg lehet minden, ami gurul 😉

Építőjáték

Lego mindenek felett, ha építőjátékról van szó. De mindig lehet újabbal próbálkozni. Igazi házak miniatűr verziói készülhetnek el a Brick Trick tégláival és fadeszkáival. Igen, valódi tégla és fadeszka, de természetesen csak miniatűr formában. Királyi palota vagy cserepes farmház? De a saját képzelőerőnk is használható a legegyedibb építmények elkészítéséhez.

Tudományos készletek

Aki nem bírja az okosodást pihenőpályára tenni az ünnepek alatt sem, annak tökéletes megoldás a Science4You Tudományos szettek egyike. Készítsünk szappant vagy gyertyát, fedezzük fel az anyagok átalakulását és készítsünk különböző rugalmas anyagokat, de igazi SPA központ is létrehozható a szettekkel. Fizika és kémia? Itt egyáltalán nem ijesztő ez a tudomány, csak csupa szórakozás.