top5puzzle0123Több száz puzzle kép kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és ez csak a Trefl-nél. Ilyenkor nehéz eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb választás. Most összeszedtük Nektek 2019 kedvenceit.

5. Panoráma puzzle – Akropolisz, Athén

A Panoráma 1000 és 500 db-os sorozatunk is népszerű volt tavaly a puzzle-t vásárlók körében. Athén, Róma, Párizs, Manhattan, London vagy Velence? Esetleg egy csendesebb vidék dolomitokkal és kastélyokkal? Élénk színek, gyönyörű tájak és sok-sok puzzle darab. Bővebben>>

 

4. Crazy puzzle – A Párizs feletti ég

A tavaly érkezett Crazy Shapes puzzle sorozat gyorsan nagy kedvenc lett. „Csak” 600 db, de itt nincsenek egyenes szélek a kezdéshez, se két ugyanolyan darab. Te vállalnád a kihívást?

3. Toy Story 30 db-os puzzle

Az új Toy Story film nem csak a mozikban hódított. A szereplőit bemutató puzzleképek sok gyerkőc polcára kikerültek. Ezek közül is a még egyszerűbbnek számító, nem sok darabot tartalmazó 30 db-os puzzle volt a nyerő.

2. Mancs őrjárat, Mancs őrjárat, Mancs őrjárat – 54mini és 20miniMaxi

Mancs őrjárat mindenhol. Ha valami sokan szeretnek, akkor az Mancs őrjárat csapata. Rocky, Zuma, Chase, Marshall, Rubble és Skye sokak szívét megszerezte magának. Több kicsi puzzle a kedvenc szereplőkkel. Ki ne akarna magának ilyet?

1. Magyarország oktató térkép puzzle

Játékos módon felfedezni Magyarországot? Úgy tűnik, sokan teszik ezt. A Magyarországot bemutató oktató térképünk került a dobogó felső fokára. A megyék területe szerinti formák, a szomszédos országokat bemutató keret. Állatok, híres épületek és magyar sajátosságok színesítik a térképet.

Puzzle kínálatunkról itt olvashatsz bővebben!