JÁTÉKAJÁNLÓ

Játékötletek kicsiknek

Kicsiknek

Minden kisgyerek szeret játszani, rohangálni, így igazi kihívás a szülőknek, hogy kövessék a gyermek tempóját és lekössék minden energiájukat, főleg, hogyha esetleg a 4 fal között ragadnak velük. Ha kisgyermekes szülő vagy és érdekes elfoglaltságokat keresel a gyermekeddel eltöltött időre, akkor érdemes elővenni a játékokat, amik lekötik a kicsi figyelmét. 

Érdekel
Játékötletek, ha egyedül vagyunk

Egyedül

Szabadidő. Amikor lehetőséged van egyedül lenned, mit szoktál csinálni? Olvasni, sorozatot nézni vagy nekifogsz egy puzzlenek? Adunk pár tippet! 

Érdekel
Játékötletek nagyoknak

Nagyoknak

Nem tudod, hogy mivel töltsd az idődet, ha otthon ragadtál? De nem akarsz unatkozni sem? Vagy csak egy jó program kell, egy csendes estéhez? Most segítünk és adunk pár ötletet.

Érdekel
Játékötlet, ha társaságban vagyunk

Társaságban

Ha otthon az egész család vagy épp van pár lakótárs, akkor mindig jó ötlet beszervezni pár közös programot. Egy mozi, egy séta vagy beülni egy kávére talán az első ötletünk, de remek alternatívák vannak arra is, ha házon belül töltenénk el ezt az időt!

Érdekel

JÁTÉKAJÁNLÓ

Játék a legkisebbekkel

Indulhat a játék Brumi macival, aki végig kalauzol a fa játékok sorozatunk tagjai között és különböző játékötleteket súg meg Neked. A VTECH játékok választásával a gyerekek megismerkedhetnek a színek, formák, számok alapjaival, miközben vidám dallamokat és egyszerű mondókákat hallhatnak. Igazi interaktív játékválaszték. Egy puzzle szerető családban viszont sosem lehet elég korán beszerezni a kicsik első kirakóját. A Puzzle Baby sorozat, nagyméretű, pár darabos kirakókat kínál, ahol élénk színek és barátságos formakialakítás várja a gyerekeket. De ha több mozgásra vágynának, jöhetnek az autók a legkisebbektől kezdve egészen az óriás kivitelig. Pályával vagy anélkül, de garantáltan mindenki megtalálja a magának valót a Wader játékautói között. Kukásautó vagy egy dömper? De megtalálható minden szükséges eszköz egy igazán csajos teadélután megszervezéséhez is.

Játékok a nagyoknak

Te azok közé tartozol esetleg, akik szeretnek iskolába járni? Vagy nem, de egy jó kísérletezésben mindig benne vagy? A Science4You oktató és kísérletező szettek remek lehetőséget kínálnak, új felfedezések tételére. Fizika vagy kémia? Esetleg egy igazi parfümgyárat hoznál létre? Készíthetsz vulkánt, kristályokat vagy gyertyákat.

De töltheted az időd a kreatívitásod kiaknázásával is. A Brick Trick szettek valódi téglákat és fadeszkákat tartalmaznak, melyek kombinációjából a legkülönbözőbb épületeket alkothatod meg saját magad. Válassz egy házat, egy erődöt vagy tűzoltóállomást és garantáltan jó szórakozás fog várni Rád. Persze bármikor elő lehet venni egy puzzlet vagy valami ügyességi játékot is. Te már próbáltad a Mistakos új létrás verzióját? Esetleg beszállnál egy polipos buliba? Ennyi játék mellett, biztos nem lesz időd unatkozni.

Egy kis idő magadra

Szabadidő. Amikor lehetőséged van egyedül lenned, mit szoktál csinálni? Olvasni, sorozatot nézni vagy nekifogsz egy puzzlenek? Bemelegítésnek kezdhetsz egy 500 db-ossal, onnan pedig a határ a csillagos ég, khm.. vagyis a 6000 db-os puzzle. Szeretsz utazni? Válassz egy tájképet: a hegyekről, a tengerről vagy járd körbe Európát, de akár jöhet a tengerentúl is. Ha pedig az állatok az igazi kedvenceid, válogass a kutyák, cicák, lovak képtengerében. A művészetkedvelőknek pedig tökéletes az Arts kollekciónk, ahol megtalálják Mona Lisát és más szépséges festményeket. Igazi kikapcsolódás és szórakozás, sőt a végeredmény pedig mehet a falra, hogy a szobád dísze legyen. Aki igazi puzzle rajongó, azokat nem is kell meggyőznünk. A többieknek pedig ez egy új lehetőség, hogy kikapcsoljanak a mindennapokban.

Játékötletek ha társaságban vagy

Vegyük elő a szekrényben porosodó társasjátékokat, ha már eddig nem volt rájuk idő. Vagy nálatok hetente előkerülnek és semmi szükség a porolásra? Szuper. Jöhet egy újabb kör. Vannak játékok, melyeket a kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek, nem kell kompromisszumot kötni. Elő a versenyszellemmel és jöhet egy Mistakos kihívás! Vagy egy csápos buli a Octopus partyval? Akár egymást is megviccelhetitek egy kis Food Prank játékkal. Ki tudjátok találni, hogy milyen ízeket rejtenek a kis fazekak? Viszont, ha szeretitek a stratégiai játékokat, akkor nyugodtan jöhet egy Sorban állás játékkör vagy egyenesen Irány a Kincses sziget! és legalább a játék keretein belül meghódíthatjátok a viharos tengereket.