rolunkbanner 

A korábbi CTW Toys Kft. 2000 óta működik a magyar piacon, mint a lengyel Trefl és Wader & Wozniak kereskedelmi képviselete. Az akkori cégstruktúra miatt a CTW kizárólag a fenti két cég által Lengyelországban gyártott játékokat forgalmazta Magyarországon, egyre nagyobb sikerrel. Cégünk az elmúlt évek mindegyikében nagyszerű fejlődést ért el, mely összevetve a játékpiacon működő cégek teljesítményével, mindenképpen figyelemre méltó.

2017. Márciusától már új néven, Trefl Hungary Kft.-ként folytatja tovább működését.

Forgalmazott márkáink között megtalálhatóak a Trefl, Wader, Vtech és Science4You termékek. Célunk folyamatosan bővíteni termékkínálatunkat Partnereink között tudhatjuk az Auchan, Metro, Spar, Interspar, Müller valamint a Penny Market áruház láncokat. Emellett több ismert játék-nagykereskedés, úgymint Régió, Játékshop.eu, Játéknet.hu, Játéksziget és rajtuk keresztül több mint 1000 kiskereskedés is partnerünké vált az elmúlt években.

Sikerünkhöz nagyban hozzájárult anyacégeink nemzetközi és több évtized óta összegyűjtött tapasztalata mellett az a képességünk, hogy az új trendek illetve új kedvencek a megjelenést megelőzően már bekerülnek kínálatunkba. A professzionális hátterünket biztosító Hungit Logistic Bt-nek köszönhetően vevőink kiszolgálási szintje egyre emelkedik és elégedettségüknek egyre inkább adnak hangot.

 

 

PARTNEREINK

 Játékainkat keresd partnereinknél!

 

jatekshop      auchan       jateknet 

jateksziget       müller     regio 

interspar     galaxy        kreativjatek      

pindurpalota  pepita
brendonaldi

és még sokan mások!