Trefl - Puzzle, társasjáték, kártya

Trefl banner

Puzzle

A 2 darabos bébipuzzletől a 6000 darabos szettig készít puzzle kirakót, egyaránt felnőttek és gyermekek részére. A nagyobb méretek rendre tartalmaznak táj- és állatképeket, fantáziaképeket és szépművészeti reprodukciókat. A gyermek puzzlekat Walt Disney, Warner Bross, Mattel filmjeiből ismert mesefigurákkal és a Marvel szuperhőseivel tettük közkedveltté. Illetve számos az átlagostól eltérő technológiával is készítünk puzzle-ket (éjszaka világító-, csillám-, baby-, két oldalas színezhető-, és még sok más puzzle).

Társasjáték

Az évek során egyre szélesedő licence és saját fejlesztésű ügyességi, fejlesztő társasjátékokkal örvendeztettük meg a gyermekeket. Mindazonáltal folyamatosan bővül a felnőtteknek is szóló társasjáték kínálatunk. Már három éves kortól ajánlunk társasjátékokat, így az egész család együtt játszhat.

Kártya

A legkisebbeknek szóló Fekete Péter és Dominó kártyáktól kezdve, a felnőtteknek szóló magyar-, póker-, passziánsz és francia kártya variációkig mindenféle kártyát előállítunk és forgalmazunk.

Trefl Rt. - a társasjáték és kártyapiac lengyel vezetője, az egyik legnagyobb puzzle gyártó Európában. A cég 1985-ben jött létre, és 30 éve a márkája egyet jelent a minőségi termékekkel. A Trefl az a cég, amely ötleteket ad a gyermekeknek és a szüleiknek Lengyelországban és a világon, mivel töltsék el az idejüket. A Trefl jelével ellátott játékok a művelődés értékeit egyesítik az örömteli és biztonságos játékkal.

A küldetésünk

A Trefl egy családi cég. A Gyerekekre és a Szüleikre gondolva alkotunk. Azt akarjuk, hogy az érdekes és biztonságos játékaink ötletet adjanak a világ megismeréséhez, a pozitív hozzáállás kialakításához, valamint a közös időtöltéshez. A puzzle, a társasjáték és a kártya az üzletünk alapja. Szeretnénk az Ügyfeleink, Szállítóink és Dolgozóink megbízható partnere lenni. 

A Márkánk

A Trefl közös érzelem. Közös játék és kaland, felfedezés és megismerés, a győzelem öröme és a vesztés íze, fair-play vetélkedés és drukkolás - ezek a márkánk kulcsszavai. A Trefl kínálatának 90%-kát papír alapú játékok alkotják.

LICENCEINK