Trefl Puzzle-ok és kirakók

A Treflnél 2 darabos bébipuzzletől a 6000 darabos szettig készítünk puzzle kirakót, egyaránt felnőttek és gyermekek részére. A nagyobb méretek rendre tartalmaznak táj- és állatképeket, fantáziaképeket és szépművészeti reprodukciókat. A gyermek puzzlekat Walt Disney, Warner Bross, Mattel filmjeiből ismert mesefigurákkal és a Marvel szuperhőseivel tettük közkedveltté. Illetve számos az átlagostól eltérő technológiával is készítünk puzzle-ket (éjszaka világító-, csillám-, baby-, két oldalas színezhető-, és még sok más puzzle).

Elérhető puzzle darabszámok a Trefl kínálatában: 15, 20, 30, 54, 60, 100, 160, 200, 260, 300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000 db-os puzzle játékok. 

Hiszünk abban, hogy a puzzle-ok kivételesek, mert ellenállnak az idő múlásának és a változó trendeknek. A puzzle kirakása javítja a koncentrációt, türelemre tanít és fejleszti a logikus gondolkodást. Meggyőződésünk, hogy a puzzle-jaink az összetartozást erősítik. Összehozzuk a barátokat, a családokat és a különböző korosztályokat. Egy puzzle kirakása kiváló közös időtöltés.

Kínálatunkban az alábbi licensekből találhatóak puzzleképek: 
(A termékek az aktuális katalógusunkban megtekinthetőek)

Bing nyuszi, Frozen - Jégvarázs, Verdák, Minnie egér, Micimackó, Mickey egér, Mancs őrjárat, Peppa Malac, Szófia hercegnő, Disney hercegnők, My Little Pony, Wissper, Thomas a gőzmozdony, Az Ororszlán őrség, Toy Story, Pókember, Mása és a medve, PJ Masks - Pizsi hősök, Láng és a szuperverdák, Sam a tűzoltó, Bob, the builder, Maja a méhecske, A kis kedvencek titkos élete, Super Wings, Barbie, Marvel, Star Wars, Enchantimals, Miraculous - Katicabogár és Fekete macska kalandjai, Scooby Doo, Spirit, Transformers: Robots in Disguise, Dóra és barátai, Oroszlánkirály, Bosszúállók, 

CRAZY SHAPES PUZZLE

A 600 db-os Crazy puzzle kirakóknak itt nincs egyenes meghatározott széle és teljesen egyedi puzzle formák várják, hogy egymás mellé illesszék őket. Haladó puzzle rajongóknak kihagyhatatlan lehetőség.

Crazy Shapes Puzzle - Támadó tigris
Crazy Shapes Puzzle - Trópusi sziget
Crazy Shapes puzzle - Párizsi égbolt
Crazy Shapes puzzle - Izlandi aurora
Crazy Shapes puzzle - Vágtató lovak
Crazy Shapes puzzle - Színes hőlégballonok

oktató térkép puzzle sorozat

Magyarország puzzle

Magyarország puzzle - 15504

Európa puzzle

Európa puzzle - 15506

Világatlasz puzzle

Világtérkép puzzle - 15505

Naprendszer puzzle

Naprendszer puzzle

EGYEDI PUZZLE TÍPUSOK

Ablaknyitós puzzle

Az ABLAKNYITÓS - FLIP-FLAP PUZZLE-ök nagyméretű, tematikus kirakósok nyitható ablakokkal. Nyisd ki az ablakos elemeket és fedezd fel, mi található mögöttük - csatlakozz a kalandhoz, ahol meglepetések várnak

Flip-Flap puzzle

Puzzle kiegészítők

Puzzle ragasztó

Trefl Puzzle Ragasztó - 70 ml - 90721

Az egyszerű és tiszta felhordást lehetővé tevő tubusos ragasztó, konzerválószer és puzzlesragasztó egyben. A vele összeragasztot kirakósok könnyedén mozgathatók, eltehetők vagy felakaszthatók, miközben a védőréteg megvédi őket a szennyeződésektől. Oszlassa el egyenletesen a ragasztót a kép teljes felületén. Hagyja megszáradni és már kész is!

Trefl Puzzle Ragasztó használata - 90721
Trefl Puzzle Ragasztó Végeredmény

Puzzle szőnyeg

500-1500 db-os puzzle-okhoz

Trefl Puzzle szőnyeg - 500-1500 db-os puzzleokhoz

A szőnyeg a puzzle kirakásánál és annak tárolásában nyújt segítséget. Bármikor, ha egy kis pihenőt tartanál a puzzlekirakásban, de még nem készültél el vele, tekerd fel a szőnyeget a félkész képpel és maradék kirakóselemmel együtt . Hogyan pakold el az összes puzzle elemet? Nagyon egyszerűen! Vedd le a cső tetejét, csúsztasd a feltekert szőnyeget a csőbe és zárd le a tépőzár segítségével. 500, 1000, 1500, 2000 és 3000 darabos puzzle-ök tárolására alkalmas. Megújult változatunk már a Panoráma puzzlejeink méretét is tartalmazzák.

A doboz tartalma: cső, puzzle szőnyeg, 3 tépőzár

2 méretben is elérhető.

500-3000 db-os puzzle-okhoz

Trefl Puzzle szőnyeg - 500-3000 db-os puzzleokhoz

Puzzle szortírozó

Trefl Puzzle szortírozó
  • 6 tároló és szortírozó tálca
  • Egyszerű szétválogatás - válogassa szét a puzzle elemeket szín szerint
  • Tökéletes rendszerezés - rakja egymásra a tálcákat, így helyet takaríthat meg és rendezettebb lesz a munkaterület
  • Kényelmes tárolás és pakolás - a tökéletesen illeszkedő tálcák lehetővé teszik azok egymáson történő tárolását és szállítását, bennük a szétválogatott puzzle elemekkel
Trefl Puzzle szortírozó