TREFL TÁRSASJÁTÉKOK

Az évek során egyre szélesedő licence és saját fejlesztésű ügyességi, fejlesztő társasjátékokkal örvendeztettük meg a gyermekeket. Mindazonáltal folyamatosan bővül a felnőtteknek is szóló társasjáték kínálatunk. Már három éves kortól ajánlunk társasjátékokat, így az egész család együtt játszhat.

Megérkeztek újdonságaink! Boom BoomHot PotBarrel of Laughs

BoomBoom társasjátékok

Boom Boom
Csengess és nyerj!

Össze tudod gyűjteni az összes azonos kártyát? Cseréld ki gyorsan a kártyáidat, hogy 4 egyforma legyen a kezedben és csengess. Sikerült elsőnek? Légy óvatos, a többiek is ugyanazokra a kártyákra vadásznak, gyorsnak kell lenned.

A játék 4 változatban is elérhető. Kutyák és cicák, Rosszcsontok, Jégvarázs és Mancs őrjárat

A doboz tartalma: egy játéktábla, 56 kártya, egy csengő, játékszabály 

6+   |   2-4   |   10-20 perc

Hot Pot társasjáték

Hot Pot
Kapd ki mindet!

Próbáld meg kivenni a megfelelő ételt a tálból. Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő alapanyagokat és indulhat a játék. Egy kiszámíthatatlan és pörgős ügyességi játék, amelyben az dönt, hogy milyen gyorsan tudod kiszedni a hozzávalókat. Egyszerűnek tűnik? Gondold át újra! Csak a csipeszt vagy az evőpálcikát és fürge kezedet használhatod!

5+   |    2-4    |   10-20 perc

Hot Pot társasjáték - játék tartozékai
Barrel of laughs társasjáték

Barrel of Laughs
Ha-ha-Hordó

Egy hordónyi nevetés vár rátok ezzel az őrült családi játékkal, amelyben mindenkire érdekes feladatok várnak a játék kártyáival. Viselkedj tyúkként vagy adj vonathangot, kopogj a cipőddel az asztalon vagy hozz valami pirosat, de lehet, hogy visszafelé kell futnod az asztal körül.

5+   |    2-4    |   10-20 perc

Barrel of Laughs társasjáték - játék tartozékai
Targeto társasjáték

Targeto
Tedd próbára magad!

A Targeto egy szuper ügyességi játék. Vállald a kihívást és célra tarts! Válaszd ki a katapultodat és a játékosaidat, és kezdődhet az őrült játékok egyike. Válaszd ki a számodra szimpatikus játékverziót. Próbáld megjegyezni a poharak színét, imitálj állatokat, versenyezz a pontokért vagy tedd megfelelő sorrendbe a bábukat. Mindez egy dobozban.

5+   |    2-4    |   10-20 perc

Targeto társasjáték - játék tartozékai
Jumpers - Repülő kalapok Frozen és Mancs őrjárat társasjáték

Jumpers
Repülő kalapok

A Repülő kalapok egy izgalmas ügyességi játék az egész család számára. Ki lesz a legjobb lövő, aki eltalálja a céltábla közepét? Most kiderül! A játék a Jégvarázs és a Mancs őrjárat csapatával is elérhető.

3+ | 2-3 | 15 perc

Barrel of Laugh társasjáték - játék tartozékai

Fedezd fel társasjátékainkat!MistakosEGOOctopus partyIrány a Kincses sziget!

Mistakos   Harc a székekkel!

Mistakos
Harc a székekkel!

Itt az idő egy izgalmas lakberendezésre! Válassz ki egy széket alapnak, majd jöhet a többi és pakold az elsőre. Ügyelj, hogy egy se essen le a toronyból. Akárki is hibázik, büntető pontot kap. Szuper ügyességi játék bármely korosztály számára.

5+   |   1-3   |   10-25 perc

Mistakos  LEVEL UP   Harc a létrákkal!

Mistakos LEVEL UP
Harc a létrákkal!

Lépj szintet a Mistakos létrás változatával. Válassz egy létrát a saját színedből és tedd a másikra - ügyelj, hogy egy se essen le a toronyból. Szuper ügyességi játék bármely korosztály számára!

Kombináld a Mistakos székeit és a Mistakos Level up létráit a maximális kihívásért. 

5+   |   1-3   |   10-25 perc

Octopus party társasjáték

Octopus party
Elő a polipkarokkal!

A Ravasz Polip új, dinamikus játékra hív, melyben a játékosok műanyag poharakból kell, hogy felépítsék a kártyákon szereplő építményeket - mindezt gumi csápok segítségével. Aki a leggyorsabb, az lesz a nyertes. Egyszerűnek tűnik? Válaszd a nehezített pályát a kártyák piros oldalával. A szórakozás garantált.

A játék tartalmazza a 3 szett műanyag csápot (3x3), az építéshez használható poharakat (3x6), a feladványkártyákat és a játékleírást.

5+   |   1-3   |   10-20 perc

Octopus party társasjáték - játék tartozékai
Food Prank Tréfás fazekak társasjáték

Food Prank
Tréfás fazekak

Egy ártatlan poén vagy egy komoly íz sokk? Ezzel a játékkal minden tréfás fazék egy új kihívást rejt magában. Ki tudod találni mit rejt a Te fazekad? Édes, sós vagy savanyú? 20 fazék vár rátok a dobozban, de Ti döntitek el, hogy mik kerülnek a fazekakba. Zöldség? Édesség? Gyümölcs? Milyen apró falatok jelentik a legnagyobb kihívást?

5+   |   2-4   |   10-20 perc

Food prank társasjáték - játék tartozékai
EGO parti társasjátékok

Na, ki a Jani?
partitársas

Jani egy nagyszerű, laza srác, aki bármit is hoz az élet, megbirkózik vele. Lehet, hogy néha picit ügyetlen, de mindig, mindent megúszik. A „Na, Ki a Jani?” egy fantasztikus partjáték, és a hozzátartozó felfújható Jani lesz a legjobb haverod! Vidd magaddal Janit, és dolgozzatok össze. Az a feladatotok, hogy a lehető legtöbb kifejezést adjátok elő 45 másodperc alatt. A játék során megszemélyesíthetek sportolókat, filmhősöket és különböző foglakozású embereket. A többi játékos feladata, hogy a lehető leghamarabb kitalálják, kit adtok elő. Az a játékos vagy csapat nyeri meg a játékot, akinek a 4. kör végén a legtöbb pontja van. És Jani? Jani mindig nyer!

14+   |   3-8   |   20-30 perc

Na, ki a Jani? társasjáték - játék tartozékai
EGO társasjátékok

EGO
partitársas

A játékkal új, meglepő és szórakoztató módon tudhatsz meg többet magadról és játékostársaidról. Milyen jól ismered a barátaidat? Hogyan látnak téged mások? A játékban lévő 440 kérdés segítségével jobban megismerhetitek egymást. Hajótörést szenvedtél, és egyedül vagy egy trópusi szigeten, ahol szerencsére van elegendő víz és élelem. Mennyi ideig maradnál életben? Egy örülök milliomos meg szeretné venni a kislábujjadat. Mit mondasz neki? Ha ingyenesek lennének a plasztikai műtétek, hány műtétet végeztetnél el?

14+   |   2-6   |   20-60 perc

EGO társasjáték - játék tartozékai
Sorban állás társasjáték

Sorban állás
Állj be a bolt előtti sorba!

Van bátorságod szembeszállni a nyolcvanas évek hétköznapjaival? A játékosok feladata egyszerűnek tűnik. Családtagjaikat be kell állítaniuk a sorokba és beszerezni mindent a bevásárlólistáról. A gond csak az, hogy az üzletek polcai üresek. A játékosok bábuikat úgy állítják a sorokba, hogy nem tudják, melyik boltba érkezik áru. A feszültség nő, amikor felfedik az áruszállítás kártyáit és kiderül, hogy árukártyát csak néhány szerencsés kaphat, azok, akik a legközelebb álltak a bejárathoz. A sor az ajtóhoz nyomul, mindenki első akar lenni. A tolakodáshoz a játékosok olyan segédkártyákat használnak, mint pl. a „Kisgyermekes anya”, „Maga nem itt állt”, vagy az „Áru a pult alól”. Kivéve, ha megvesztegetéssel intézi az ember. Ebben a realisztikus társasjátékban gyakran kell ügyeskedni, hogy megszerezzük a kívánt árut.

12+   |   2-5   |   60 perc

Szabálymagyarázatért katt ide!
Irány a Kincses sziget társasjáték

Irány a Kincses sziget!
Versengés és küzdelem a terngeren

Néhány kalózhajó nekivág az ismeretlen vizeknek, hogy egy térkép alapján elsőként érjen a Kincses szigetre. Az út viszontagságos, kalózkapitány legyen a talpán, akinek sikerül célba érnie! Az igazi nyertes az lesz, aki nem csak gyors, de a legjobb eredményt éri el a sokféle megmérettetés során. Az Irány a Kincses sziget! fordulatos családi társasjáték, egy bő óra szórakozás nem kizárólag gyerekeknek, hanem felnőtteknek, sőt vérbeli társasjáték-rajongóknak is. A teljesen új ötleten alapuló játékban az események minden alkalommal másképp bontakoznak ki.

Szabálymagyarázatért katt ide!