Vtech - Elektronikus játékok

Vtech játékok banner

A VTech termékek játszás közben tanítanak. Ajánljuk a szülőknek, hogy a gyermekeikkel együtt fedezzék fel a játék moduljait, mert egy VTech játék számos lehetőséget tartalmaz! A gyermek, együtt játszva a szüleivel, szívesebben ismeri és érti meg a saját igényeit, a tanulásnak ez a formája több sikerrel kecsegtet, már az élet első hónapjaitól kezdve. A technológiailag fejlett, és funkciókkal, valamint tudással gazdagon ellátott játékok kitűnően kiegészítik a kicsinyeink fejlesztésének programját.

A VTech játékok hozzájárulnak a kicsik nyelvi fejlődéséhez, és a szavak új világába vezetik be őket. Ezért olyan fontos számunkra, hogy minden termék, amit behozunk a magyar piacra, beszéljen az anyanyelvünkön. A nyelvi fejlődés alapvető eleme a gyermek fejlesztésének, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a játékaink megfelelő szókinccsel, többszöri ismétléssel és dalokkal csináljanak kedvet a kicsiknek a beszédhez.

ÚJDONSÁGAINK

Activity kocka

5 oldal móka és tanulás a legkisebbeknek

Activity kocka újdonság 61245 Vtech

Első szerszámosláda

Mókás ezermester kalandok az Első szerszámosládával!

Első szerszámosláda 61244 Vtech

Vtech Baby

Vtech Baby - bébijátékok - bébi játékok

 

Elektronikus interaktív fejlesztő játékok a legkisebbeknek

Játékaink tanítják a színeket, a számokat, az állatok neveit, vidám dalok és dallamok kísérik a játékot.  A VTech Baby® sorozat játékai a 0-36 hónapos gyerekeknek ajánlottak. Játékaink bevezetik a gyermekeket a színek, alakzatok, vidám dallamok és egyszerű dalok világába. Bátorítják az első szavak elsajátítására és kifejezések megtanulására. A Vtech Baby játékai fejlesztik a motoros és érzékszervi készségeket, továbbá tanítják az ok-okozati összefüggéseket. A Vtech játékok már az első hónapoktól vidám pillanatokat szereznek a legkisebbeknek, miközben játékos módon fedezik fel a világot.

Vtech Toot-Toot Kisautók

Vtech Toot-Toot Kisautók

 

Építs velünk egy kisautókkal teli világot!

Min­den egy­es autó, egy különál­ló játék is egy­ben. Min­den autó be­szél és éne­kel! Az er­go­no­mi­kus for­ma ki­fe­je­zetten a pici ke­ze­khez lett te­rve­zve. Az au­tók kom­pa­tibi­li­sek, min­de­gy­ik kom­bi­nál­ha­tó a Toot-toot szett bár­me­ly­ikével. Az au­tók re­agál­nak az érzéke­lő pon­to­kon való átha­la­dásra. A ki­sau­tók, a gy­er­me­kek sze­nve­dély­ének és igény­einek meg­fe­le­lően jöttek létre. Az au­tók fej­lesz­tik a kre­ativi­tást és a fantáziát. A pályák különböző érzékelőpontokkal rendelkeznek, melyek minden autót aktiválnak.

Vtech Pre-School

Vtech játékok, óvodásoknak, kisiskolásoknak

 

3-6 éves korig

A Vtech Pre-School sorozat tagjai 3-6 éves korú gyermekek számára készültek. A játékok bemutatják a számok és betűk világát, miközben játékos módon tanítják és fejlesztik a gyermekek logikai képességeit. Előhívja a gyermekek kíváncsiságát a környezetük és a világ felfedezésére, miközben megismerkednek a számolás és a betűzés alapjaival. A játékok magyarul beszélnek, így segítik a nyelvi készségek fejlődését, ugyanúgy a motoros és érzékszervi fejlődést. Játék közben megtanulják társítani és összekapcsolni a válaszokat a cselekvésekkel.

Vtech KidiWatch

Vtech KidiWatch sorozat

 

6-12 éves korig

A Kidizoom Okosóra egy szuper találmány, amit az egész világon szeretnek a gyerekek. Ez az okos óra, több mint egy óra, készíthetünk vele fényképeket csak úgy, mint hang- és videóanyagot, melyek áttölthetőek számítógépre, hogy ott tárolásra, esetleg szerkesztésre kerüljenek. De ha még ez sem lenne elég, az órán különféle játékok is elérhetőek, amikkel az érintőképernyős kialakításnak köszönhetően egyszerű játszani.

vtech logoVTech az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában a csecsemők és óvodások számára készült elektromos játékok legnagyobb szállítója. A 11 országban 37.000 dolgozót számláló csapat meghatározó az elektronikus játékok világtrendjében. A márka küldetése olyan játékok létrehozása, amelyek egyesítik magukban az innovatív megoldásokat, a funkcionalitást, a fejlett elektronikát, az ötletes formatervezést, a legmagasabb minőséget és biztonságot. Az első Vtech oktató játék 1976-ban jött létre.