Toot-Toot Kisautók logó

 Min­den egy­es autó, egy különál­ló játék is egy­ben. Min­den autó magyarul be­szél és éne­kel! Az er­go­no­mi­kus for­ma ki­fe­je­zetten a pici ke­ze­khez lett te­rve­zve. Az au­tók kom­pa­tibi­li­sek, min­de­gy­ik kom­bi­nál­ha­tó a Toot-Toot szettek bár­me­ly­ikével. Az au­tók re­agál­nak az érzéke­lő pon­to­kon való átha­la­dásra. A ki­sau­tók, a gy­er­me­kek sze­nve­dély­ének és igény­einek meg­fe­le­lően jöttek létre. Az au­tók fej­lesz­tik a kre­ativi­tást és a fantáziát.

Toot Toot Smart Point érzékelőrendszer

Speciális SmartPoint érzékelőpontok

Minden autó fel van szerelve a Vtech egyedi Smart Point technológiájával. Ahogy egy Toot Toot Kisautó áthalad a pálya egy okospontján, a kisautó reagál rá. Vagy egy rövid mondattal vagy hanggal jelez vissza. Minden autó máshogy válaszol az okospontokra, sőt a különböző okospontok más-más választ generálnak, ezáltal ösztönözve a gyermekeket a kreatív játékra.

Toot Toot Smart Point érzékelőrendszer

Termékeinket keresse partnereinknél!

JátékNet
JátékShop
Játéksziget
Müller
Auchan
Régió
Galaxy
Brendon
Pindurpalota

ORSZÁG JÁTÉKA NYERTES JÁTÉK

Image

Toot-Toot Tűzoltóállomás

Image

KISAUTÓK

Toot-Toot Dömper

Toot-Toot Dömper kisautó - 60621

Toot-Toot Versenyautó

Toot-Toot Versenyautó - 60622

Toot-Toot Traktor

Toot-Toot Traktor kisautó - 60623

Toot-Toot Kisautó

Toot-Toot Kisautó - 60624

Toot-Toot Tűzoltóautó

Toot-Toot Tűzoltóautó - 60625

Toot-Toot Rendőrautó

Toot-Toot Rendőrautó - 60626

Toot-Toot Vontató

Toot-Toot Vontató kisautó - 60627

Toot-Toot Kisbusz

Toot-Toot Kisbusz - 60628

Toot-Toot Mentő

Toot-Toot Mentőautó - 60815

Toot-Toot Busz

Toot-Toot Busz - 60816

Toot-Toot Buldózer

Toot-Toot Buldózer - 60819

Toot-Toot Betonkeverő

Toot-Toot Betonkeverő - 60818

Pályák

Delux autópálya szett

Toot-Toot Delux autópálya szett - 60629

Toot-Toot Delux pálya szett - A 30 db variálható pályaelemmel a gyermeked felépíthet egy izgalmas versenypályát vagy összecsatlakozhat más játékszettekhez. Az elemek sokszínűsége próbára teszik a gyerekek fantáziáját. Végtelen lehetőségek a Delux pályaszettel. A szett tartalmaz egy Toot-Toot kisautót.

Versenyrámpa

Toot-Toot Versenyrámpa szett - 60630

Toot-Toot Verseny rámpa szett - Egyedi versenyrámpa szett, mely 3 módon is összeállítható. Variáld az elemeket és építsd meg a dupla versenypályát, a kaszkadőr pályát vagy a szuper versenypályát. Miután elkészült a pálya, emeld fel az indítót és a verseny máris kezdetété veszi. Fejlessze gyermeke kézügyességét a pályák felépítésével. A szett tartalmaz egy Toot Toot versenyautót.

Parkolóház

Toot-Toot Parkolóház szett - 60631

Toot-Toot Parkolóház - A Toot Toot emeletes parkolóháza elhozza a nagy spirális pályát, a csúsztatót, a lengő táblákat, a hengert és még autómosó is jár hozzá. Tankold tele az autód, és hallgasd meg hogyan reagál az autó, ha ez egyes Smart Point helyekre teszed őket. A készlethez tartozik egy Toot Toot kisbusz is.

Garázs

Toot-Toot Garázs pályaszett - 60632

Toot-Toot Garázs - Interaktív Toot Toot garázs 9 érzékelőponttal. 3 szint tele szórakozással. A leszállópálya eltekerésével irányítható a lift, mely ahogy halad fel és le, felismeri az egyes szinteket. A zongora színes gomjai érdekes dallamokat játszanak, megtanítják a színeket és az úton való biztonságos közlekedés szabályait. Kapcsolja össze a garázst a Toot Toot sorozat további pályáival és építsék meg a saját Toot Toot világukat. A készlet részét képezi még egy Toot Toot vontatóautó.

Tűzoltóállomás

Toot-Toot Tűzoltóállomás pályaszett - 60823

Toot-Toot Tűzoltóállomás - A Toot-Toot sorozat elhozta az oktató Tűzoltóállomás pályaszettjét. 4 SmartPoint-os speciális érzékelőpont aktiválja a Toot-Toot sorozat kisautóit. Mozgatható lift segíti az autók gyorsabb fel- és lejutását, de a tűzoltórúdon lehet a leggyorsabban elhagyni az állomást. Számos mozgatható elem segít a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében: tűzoltó tömlő, mozgatható ajtó és ablak. A szirénával jelezhető, hogy riasztást kapott az állomás. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Tűzoltóautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre.

Óriás Versenypálya

Toot-Toot Óriás Versenypálya - 60821

Toot-Toot Óriás Versenypálya - A Toot-Toot Kisautók sorozat eddigi legnagyobb pályaszettje. A zászló meghúzásával a versenyautó elindítható a szuper pályák egyikén. 3 pálya közül is lehet választani: 360 fokos Hurok, Spirális és Rámpás pálya. 2 fajta játékmóddal: játék és zene mód. Mindez felszerelve egy interaktív boxutcával. A pálya 8 SmartPoint helyszínnel (érzékelőponttal) rendelkezik. A szetthez tartozik egy vagány Toot-Toot Kisautók Versenyautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel!

Nagy járművek és könyvek

Toot-Toot Autószállító

Toot-Toot Autószállító - 60822

Toot-Toot Autószállító - A Toot-Toot sorozat Autószállítója készen áll, hogy kis társait elszállítsa céljukhoz. Akár 4 kisautó szálítására elegendő raktérrel rendelkezik. 3 Smart Point helyszín (speciális érzékelőpont) található a nagy autószállítón. Leereszthető rámpa a járművek be- és kiszállásához. Mozgatható elemek segítenek a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében és speciális szókinccel ismerteti meg őket: fogaskerekek, kipufogó, festékszóró, kört és töltőpisztoly. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Kisbusz is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel!

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó - 60820

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó - A Toot-Toot sorozat Nagy Tűzoltóautója felkészült az akcióra. Az autó rendelkezik 3 SmartPoint-os speciális érzékelőponttal és egy szuper kihajtható tűzoltólétrával a magasabb szintek eléréséhez. Az oldalsó ajtók mindkét oldalon kinyithatóak, így a kis tűzoltóautó könnyedén eljut a tűzhöz. A mozgatható elemek segítenek a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében és speciális szókinccsel ismerteti meg őket: tűzoltókészülék, tűzoltótömlő és tűzoltó létra. A sziréna egy nagy nyomógomb, mellyel jelezhető, ha tűzesethez hívják a tűzoltós csapatot. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Kis tűzoltóautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel.

Toot-Toot Hangoskönyv

Toot-Toot Egy tűzoltóautó sikeres napja - Fejlesztő hangoskönyv - 60827

Toot-Toot Fejlesztő Hangoskönyv - Egy tűzoltóautó sikeres napja - A fejlesztőkönyv egy bátor tűzoltóautó kalandjait mutatja be egy átlagos napján. 5 illusztrált oldalt tartalmaz, mely kalandra hívja olvasóját. A tűzoltók feladatai és munkája kerül ismertetésre a színes oldalakon. Fejleszti a gyermekek érzékeit: látás, hallás és tapintás. A világító arc megnyomásával vidám történetek, dalok és kifejezések kerülnek lejátszásra. Mozgatható kerekeket és egy zenegombot is tartalmaz, mellyel további vidám dalokkal és dallamokkal ismerkedhetünk meg.

Termékeinket keresse partnereinknél!

JátékNet
JátékShop
Játéksziget
Müller
Auchan
Régió
Galaxy
Brendon
Pindurpalota