WADER ÉPÍTŐELEMEK, ÉPÍTŐKOCKÁK

Különböző kiszerelésekben és tematikus dobozokban érhetőek el az alábbi Wader építőelemeink és építőkockáink, hogy mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb összeállítást. Dobozos (papír, műanyag), táskás, üveges csomagolásban és már az egészen kicsi 24 db-os szettől a 200-300 elemes változatokig. Tüskés, gömb, lap, puzzle, block építőelemek és építőkockák a Wadertől.

Építőkockák
Építőkockák

A Wader építőkockák különböző színekben és formákban is elérhetőek - mini, middle, baby. Legtöbb dobozunkban matricákkal együtt – melyeken betűk, számok, karakterek, gyümölcsök, állatok szerepelnek. Könnyen összeilleszthető elemek, a legkisebbek kezéhez igazított formával és mérettel. A felépíthető építményeknek csak a képzelet szabhat határt.

Dínó Baby építőkockák

Szafari Baby építőkockák

Tüskés építőelemek
Tüskés építőelemek

A klasszikus tüskés építőelemek számos variációja elérhető az egyes Wader szettekben. Ezek az elemek fejlesztik a gyermekek tapintási érzékét. A formák és színek változatossága számtalan lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb építmények elkészítésére. Könnyen összeilleszthető elemek.

Gömb építőelemek
Gömb építőelemek

Az igazán rendhagyó Wader gömbformák között olyan állatfejek is megtalálhatóak, mint zsiráf, kutya, macska, ló, majom, papagáj, nyúl vagy elefánt, így a többi elem felhasználásával könnyedén megalkotható az adott állat teljes formája. Változatos elemek, melyek könnyen összeilleszthetőek.

Lap építőelemek
Lap építőelemek

Igazán eredeti és szokatlan formákat tartalmazó Wader lap építőelemeink könnyedén összecsatlakoztathatóak és kimeríthetetlen forrása a gyermekek fantáziájának. Végtelen lehetőség – autók, űrhajók, állatok, növények, épületek, házak kerttel és bármi más építmény is elkészülhet ezekből az elemekből.

Puzzle építőelemek
Puzzle építőelemek

Puzzle alapú Wader építőelemek, melyekből könnyedén alkothatóak épületek, járművek, állatok, számok, betűk, geometriai alakzatok vagy bármilyen más érdekes forma. Az elemek vízszintesen és függőlegesen egyaránt összeilleszthetőek.