Wader homokozó játékok

Happy summer Wader homokozó formák
Homokozó formák
Homokozó formák

4 db-os Wader homokozó forma szettek. Különböző színekben és formákban elérhetőek. Tengeri állatok vagy vidám állatos nyomatok?

Lapátok, gereblyék
Lapátok, gereblyék

Rövid szárú és hosszú szárú nyéllel egyaránt választhatóak a gereblyék és lapátok a Wadernél. Egyes típusok fa nyéllel is megtalálhatóak. Kis kézi gereblye és lapát szettjeink már a legkisebbeknek is illik a kezébe.

Talicskák
Talicskák

Igazi óriás Wader talicska a gyerekeknek - 77 cm. A 100 kg-os teherbírásával készen áll a rá váró feladatokra.

Homokozó vödrök
Homokozó vödrök

A különböző képekkel díszített Wader vödrök szögletes 2l-es és kerek 3,4l-es formában is elérhetőek. A nyomatok IML technológiával készültek, melyek garantálják a tartós képminőséget. Ha óriás vödörre lenne szükség, akkor ajánljuk a 7,5 literes nagy négyzetes vödröt.

Locsolókannák
Locsolókannák

Különböző szín-mixekben és méretekben érhetőek el Wader locsolókannáink. Kis 0,5 literes és nagy 1,8 literes locsolókannák.

Húzós kocsik
Húzós kocsik

Wader húzós kocsik vidám színekben és szett összeállításban. Egy kocsi, amire minden homokozó eszköz ráfér, speciális tartóval. Homokozó vödör, formák, gereblye, lapát, szita, locsoló kanna és homokmalom.

Homokozó szettek
Homokozó szettek

Wader homokozó szettek különböző összetételben. 5-től egészen 12 részes verzióig, vödrös és vödör nélküli formában egyaránt. A szettek alkotóelemei lehetnek: vödör, homokozó formák, gereblye, lapát, kis hajó, homokmalom, locsoló kanna. A minták IML technológiával kerülnek nyomtatásra.

Multifunkciós homokozó asztal
Multifunkciós homokozó asztal

A Wader multifunkciós homokozó asztalka a hozzá tartozó homokozó játékokkal ideális az 1 évnél idősebb gyermekek számára. Az asztal 3 részre van osztva, mindegyik rész egy stabil lábbal ellátva. Az asztalhoz tartozó játékok: lapát, gereblye, homokmalom, homokozó forma és egy locsolókanna.

Disney, Nickelodeon, Hasbro licence homokozó játékok

Kínálatunkban a legnépszerűbb és az örök klasszikus licencek főszereplői is megjelennek Wader homokozó játékainkon.
Micimackós homokozó vödör, vagy Mancs őrjáratos talicska? 

Frozen Paw Patrol
Blaze Shimmer and Shine
Top Wings Csrs
Minnie egér Disney Princess
My Little Pony Mickey egér
Winnie the Pooh Micimackó Toy Story